ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU GÖLHİSAR’DA HALKA SESLENDİ

3 Ağustos Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gölhisar ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıya; Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, Burdur Ak Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Gölhisar İl Genel Meclisi Üyeleri Muzaffer Bağcı ve Ali Coşkun, Gölhisar Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şimşek ve yönetim kurulu ile gençlik kolları ve kadın kolları, Gölhisar Belediye Meclis Üyeleri, çevre ilçelerin Ak Parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda açılış konuşmasını Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural yaptı. Başkan Canural selamlama konuşmasının ardından vatandaşlara kısa sürede yapılan hizmetlerden ve yapılması düşünülen çalışmalardan bahsederek, Bakan Eroğlu’ndan destek istedi.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural; “Gölhisar’ın daha da gelişmesi için büyük projelerimiz var. Göreve geldiğimiz kısa sürede gerçekten halkımızla beraber önemli işler başardık. Bunların en önemlisi tabi ki de doğalgaz projemizdi. Önümüzde ki günlerde tarım, sanayi ve turizm alanlarında çok önemli çalışmalarımız olacak. Bu büyük projelerimizin gerçekleşmesi için çok çalışmalıyız. Bunun yanında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu gibi devlet büyüklerimizden gereken desteği her zamankinden daha fazla bekliyoruz. Çünkü Gölhisar’ımızın yapılması gereken çok işi var. Bunu da hep beraber, birlik ve beraberlik içinde çalışarak, başarabiliriz” diyerek; “önümüzde ülkemiz için çok önemli bir seçim süreci var. İstikrarın sürmesi ve 2023 hedefine ulaşabilmemiz için bu seçimde Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a oy vermeliyiz. 11 yıllık bu büyüme hamlesinin devam etmesi için, 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerimden zaferle ayrılacağımıza inancımız tam. Gölhisar halkı da gereken desteği vererek İnşallah ilk turda Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak” şeklinde ifadelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’ın konuşmasının ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gölhisar ilçesinde bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “ilk olarak sizlere Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve enişteniz Numan Kurtulmuş’un selamlarını iletmek istiyorum” diyerek, Başbakanımızın büyük hedefleri var. 2023 yılında Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisine katmak hedefi var. ” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu “10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı seçiminde sadece Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyeceksiniz. Gelecek nesiller ve parlak Türkiye için de oy vereceksiniz. Çünkü Türkiye’de 11 yıldır siyasi istikrar var. Siyasi istikrar olmasaydı, ekonomik istikrar olamazdı. Dünyada ekonomik kriz varken Türkiye ekonomik açıdan batardı. Milletin feraseti sayesinde Allah’a şükür bugünlere kavuştuk. İnşallah Türkiye çok daha büyük olacak, çok daha gelişecek” diye konuştu.
10 Ağustos tarihinin Türk milletinin tarihinde bir dönüm noktası olacağını söyleyen Bakan Eroğlu şunları söyledi ” Cumhurbaşkanını ilk defa millet seçecek. Biz de Burdur ve ilçelerinde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek istiyoruz. Burdur’dan % 60 oy bekliyoruz. Tayyip Erdoğan istişareye önem veren, vizyonu çok büyük, büyük düşünen, büyük hedeflere imza atan büyük bir liderdir. Dolayısıyla herhangi bir eseri olmayan insanı kalkıp da cumhurbaşkanı makamına getirmek doğru olmaz. Her şeyi ile kendini ispat etmiş, dik duran, büyük hedeflere imza atan, büyük hedeflere kilitlenen, ‘Daha demokratik bir Türkiye, daha müreffeh bir Türkiye, öncü bir Türkiye’ diyen Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah 10 Ağustos akşamında ilk turda seçeceğiz.” Dedi.

Bakan Eroğlu konuşmasının sonunda, Burdur ve ilçelerinde yapılan büyük yatırımlardan bahsederek, “her zaman projelerinizin arkasında ve en büyük destekçi olacağım. Gölhisar çalışkan Başkanıyla ve bizlerin destekleriyle hak ettiği hedefe ulaşacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.