Özyavuz’dan Bahçeli’ye ve Erdoğan’a Teşekkür

MHP Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz, AK Parti ile MHP’nin ittifak kapsamında aday gösterildiği ilçede ittifakta dolayı Devlet Bahçeli’ye ve Erdoğan’a teşekkür etti.
mahmut-ozyavuz-18-1-2019
AK Parti’de dört gözle beklenen ilçe belediye başkan adaylarını sabah erken saatlerinde kamuoyu ile paylaştı. Sürekli gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde de gerginliğin olmasına neden olan Harran ilçesi ittifak gereği MHP’de kaldı.

MHP’nin ilçe adayı olan Mahmut Özyavuz, Harran’ın ittifak gereği MHP’de kalmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile teşekkür etti.

Teşekkür mesajında şu sözlere yer verdi;

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile tekrar aday gösterildiğimiz Harran Belediye Başkanlığımızın Cumhur İttifakı kapsamında desteklendiği Sayın Cumhurbaşkanımızca ilan edilmiştir.

Sayın Genel Başkanımızın takdirleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri, değerli hemşerilerimin teveccühleri ve Allah’ın Lütfü ile, ömrümüzü adadığımız Harran’ımıza ve büyük Türk milletine daha güçlü olarak daha güzel hizmetler gerçekleştirmeye hazırız.

Bizlere olan güvenleri ve desteklerinden dolayı; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Değerli Harranlı hemşerilerime teşekkür ederim.

CUMHUR İTTİFAKIMIZIN Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ü tebrik eder, Başarılar dilerim.

MAHMUT ÖZYAVUZ
HARRAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.