Şanlıurfa’da ittifak olmasın HDP kazansın diye AK Parti il binasını bastılar

Harran Belediye Başkanının öz yeğeni ve aynı zamanda da damadı olan bir şahıs Ak Parti il binasının önünde HDP’nin sempatizanlığını yaptı.

Harran Belediye Başkanı devletin ona tahsis ettiği makam aracına binip, ülke ve milletin bekası için alınan ittifak kararını protesto etmeye gitmiştir.
gizli hdpli -3

 

 

 

 

 

 

 

Ak Partinin Mevcut İl Meclis Üyesi Ahmet Boğa ve Mevcut Belediye Başkanının yeğenleri yanlarına aldıkları bir kesim İle Ak Parti İl Başkanlığında Cumhurbaşkanının verdiği ve verecek olduğu kararlara yönelik eylem girişiminde bulunup “Erdoğan İstifa” diye bağırmışlardır.

Ayrıca bizzat orada bulunan Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e “Harran’da ittifak olursa sende büyükşehiri kaybedersin” şeklinde tehditler savurmuşlardır.

gizli hdpli -1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Harran İlçe Başkanının kendi resmi Facebook sayfasında “Urfa’da İttifak Yok” gibi paylaşım yaptığı yetmezmiş gibi bu sefer zorbalıkla halkı ittifak istemiyoruz deyimine zorlamaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanı ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhurda Beka seslerini ülkenin tamamına yaymış, ülke ve milletin bekasını devam ettirmek için adımlar atmış ülke genelinde ittifak yapmaya karar vermiştir. Kendi verdiklerini kararları ilçe başkanı ve bazı ilçe meclis üyeleri eleştirmekte, millete Cumhurbaşkanı ve İl Belediye Başkanına istifa şeklinde ses etmelerine azmettirmişlerdir.
gizli hdpli -2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sağduyu vatandaşlar, “Herkes bilmelidir ki bu ittifak sadece Şanlıurfa’da değil ülke ve milletin bekasını sağlamak adına 30 Büyükşehirde yapılmıştır. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanının ve AK Parti İl Başkanının Cumhur İttifakına zarar vermeye çalışan şahısların uyarılması gerekirse de, bu konuya el koyması gerekmektedir. Milletin Bekası her şeyden önemli olmalıdır.” Açıklamasında bulunmuşlardır.

Şanlıurfa’lı vatandaşlar, “Samsun Milletvekili Erhan Usta’yı ittifaka zarar verdiği için ihraç eden MHP örnek alınarak, Ak Parti de ittifaka zarar veren Ak Parti’lileri jest olarak ihraç eder mi?” şeklinde sormaktadırlar.

Harran Belediye Başkanının öz yeğeni ve aynı zamanda da damadı olan bir şahıs Ak Parti il binasının önünde HDP’nin sempatizanlığını yapmıştır. Ak Partiliyim diye geçinen Belediye Başkanı Özyavuz’un yeğeninin bu hareketleri vatandaşların yüreklerini burkmuştur. Ayrıca Harran Belediyesinde personel olarak çalışan bir işçinin oğlu da Akparti İl binasının önünde Zafer İşareti yapma cüretinde dahi bulunmuştur.
gizli hdpli

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.