Binlerce Çocuğun Kar Sevinci

Erdemli Belediyesi öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği 1. Kar Şenlikleri binlerce öğrenci, veli ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Erdemli Sahil Bandı Dr. Devlet Bahçeli meydanında gerçekleştirdiği Kar Festivaline MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Belediye Meclis Üyeleri, öğretmenler, veliler ve binlerce öğrenci katıldı.

İlçenin kar yağan mahallelerine gidemeyen çocukları kar ile buluşturan Belediye, sucuk ekmek ve karsambaç ikram ederek çocuklara karne hediyesi verdi.

Geçmiş yıllarda, ilçe merkezine kar yağmaması ve her çocuğun kar yağan mahallelere ulaşamaması sebebi ile okul bahçelerine kar getiren Erdemli Belediyesi, etkinliği ilçe geneline yayarak 1. Kar Şenliğini gerçekleştirdi.

Dr. Devlet Bahçeli Meydanında yapılan şenlikte Belediye, sadece çocukları değil tüm vatandaşı kar ile buluşturarak, sucuk ekmek ve karlı pekmez dağıttı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı konuşmada, karla buluşmayan çocuğun kalmaması ve çocukların aileleri ile birlikte vakit geçirebilmesi adına bu festivali düzenlediklerini bildirdi. Gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocuklara karne hediyesi olarak böyle bir festivali gerçekleştirdiklerini dile getirerek, çocuklarla kartopu oynadı ve elleriyle sucuk ekmek ikram etti.

Programda konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti. Erdemli’de gerçekleştirilen hizmetlerin her alanda vatandaşın rahatının düşünülerek yapıldığını bildiren Vekil Şimşek, “Öğrencilerimizin karne böylesine bir güzel organizasyonla ortak olan başarılı başkanımız Mükerrem Tollu’ya teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarında başarılar dilerim. MHP ve AKP’nin Cumhur ittifakı adayı Erdemli’de Mükerrem Tollu’dur. Yaptıkları hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ederek, yolunun açık olmasını dilerim.” Dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.