MHP Şanlıurfa Büyükşehir Adayı Adaylığını Geri Çekti

MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Çetinkaya Ak Parti ile MHP Arasında yapılan Cumhur İttifakı nedeni ile Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül lehine çekildi.
mhp-sanliurfa-buyuksehir-adayi-adayligini-geri-cekti-2
MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz , MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Çetinkaya, MHP Haliliye ilçe Başkanı Mahmut Sayık, Mhp Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Curun Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına giderek MKYK Üyesi Vildan Polat, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Büyükşehir Adayıda 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde İttifak adayı Zeynel Abidin Beyazgül lehine çekildiğini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında açıkladı.

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Bilindiği üzere geçen hafta Şanlıurfa İlçe adaylarımız açıklandı Şanlıurfalılar adaylarımızı bağrına bastı gerçekten Şanlıurfa kararını vermiş Ak Adaylarının yanında inşallah rekor bir oy alarak Büyükşehir’de ve ilçelerde seçileceğiz.Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa’nın 13 İlçesinde Cumhur İttifakını adaylarını destekleyecek kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.İfadelerinde bulundu.

Bilindiği Üzere AK Parti Şanlıurfa’da 12 İlçe ve Büyükşehir’de MHP ile Birlikte Kendi adaylarını destekleyecek Harran’da ise MHP Adayı Mahmut Özyavuz’a destek verecek.