Tartışmaları bitiren Müthiş kalabalık!

Türkiye’de bugüne kadar hiçbir taşra ilçesinde görülmeyen yaklaşık 15 bin kişilik kalabalıkla MHP İmamoğlu’nda şimdiden “Geliyorum” mesajı verdi. MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan’la birlikte coşkulu binlerce vatandaşa hitap ettiler.

Sözlü, İmamoğlu’nda AKP’li ve CHP’lilere seslenerek, “Gelin; yüreğimizde, bağrımızda hepinize yer var. İmamoğlu’nda bu iş bitmiştir; artık yorulmayın” çağrısı yaptı. Hüseyin Sözlü miting sonrası AKP ve CHP seçim bürolarını ziyaret ederek başkan adaylarına başarılar dileyerek büyük bir jest yaptı.

Sözlü’yü ve Gazi’yi
Coşturan kalabalık

MHP ve Sözlü’nün
“Geliyorum” fotoğrafı

Tartışmaları bitiren
Müthiş kalabalık!

ADANA- Adana’da 30 Mart’ta yapılacak seçim sonuçlarına yönelik tartışmaların bittiğini işaret eden fotoğraf taşra ilçesi İmamoğlu’ndan geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu’nda yaklaşık 15 bin kişiye seslenerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İllerle bile genelde görülmeyen, bir taşra ilçesinde bu kadar büyük bir kalabalığın toplanmış olması, “bir ilk olarak tarihe geçti” şeklinde değerlendirildi.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MDK Başkanı A. Fatin Özdemir ile birlikte Ceyhan’da Sanayi Çarşısı’nda esnaf gezisi gerçekleştiren Sözlü, daha sonra Soysalı, Başören, Gümürdülü köylerini ziyaret ederek burada konuşmalar yaptı.

SÖZLÜ’DEN AKP’LİLERE VE CHP’LİLERE ÇAĞRI
Sözlü, akşam saatlerinde ise İmamoğlu’nda MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan ile birlikte düzenlediği mitinge katıldı. Türkiye’de ilçe bazında bugüne kadar eşine rastlanmayan müthiş coşkulu bir kalabalık meydanlara sığmadı. O yüzden Sözlü hem coştu, hem coşturdu. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Sözlü, AKP’li ve CHP’lilere de seslenerek, ”Gelin; yüreğimizde, bağrımızda hepinize yer var. İmamoğlu’nda bu iş bitmiştir; artık yorulmayın, üzülmeyin sizin de hizmetinizde olacağız. Siz de buraya buyurun, erkenden yerinizi alın” çağrısı yaptı.

“HIRSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR”
Sözlü, ülkenin gündemine ilişkin yaptığı konuşmada ise,“Ne güzel buyurmuş; ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ diyen Peygamberin ümmetiyiz. Hırsızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmayacağız. Bu arsızlık, hırsızlık ve uğursuzluk düzenini değiştirmek için geliyoruz. Yoksulluk düzenine son vermek için geliyoruz. Bu ülkeye yeni sınır çizmek isteyenlere ve onlara ses çıkarmayarak yardım eden sorumlu sorumsuzlara dur demek için geliyoruz. 30 Mart seçimleri Milletimizin birliği, dirliği ve bütünlüğünü korumak için tarihi bir fırsat olacaktır” dedi.

GAZİ ADAMHASAN, “İMAMOĞLU BELEDİYESİ’Nİ TESLİM ALDIK”
MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan ise, İmamoğlu’nda seçim sonuçlarının erkenden belli olduğunu belirterek, “AK Parti’nin Adayı ‘Belediyeyi teslim etmem’ diyormuş. Bu kalabalığı gördükten sonra artık Belediye İmamoğlu’nun yiğit, çilekeş insanlarınındır, MHP’nindir. Biz İmamoğlu Belediyesini teslim aldık bile” diye konuştu.

İMAMOĞLU’NU KURTARMA MESAJI
Adamhasan şunları söyledi:
“Kardeşlerim. Bu dava bir siyasi parti davası olmaktan çıkmıştır.
Bu dava, hakkın, hukukun, adaletin davasıdır. Açların, sefillerin davasıdır. Bu dava İmamoğlu’nu zalimlerden kurtarma davasıdır. Kısacası bu dava, İmamoğlu’nda statükonun devamını isteyenlerin davası değil, değişim ve gelişimin mücadelesini verenlerin davasıdır. Faydalanmak için değil faydalı olmak için gayret göstereceğiz. Bu hususta hepinizin desteğini bekliyorum”

SÖZLÜ CHP VE AKP SEÇİM BÜROLARINI ZİYARET ETTİ
Sözlü, MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan ile birlikte, önce CHP Seçim Bürosunu ziyaret etti. CHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Ertuğrul İncedere’ye başarılar diledi. Sözlü daha sonra İmamoğlu Belediye Başkanı ve AKP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kadir Altunköse’nin seçim bürosunu ziyaret etti. Altınköse tarafından karşılanan Sözlü, demokratik kültür içerisinde, medeni bir şekilde seçim yarışına girdiklerini ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, Altınköse’ye de başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.