Hüseyin Sözlü: Atatürkçüyüz Diyenler Pkk İle İttifaklarını Gizliyorlar.

Adanalıların akın ettiği açık hava toplantısında manevi güç kaynağı olan hemşerilerine hitap eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, konuşmasına “Gönülleri birleşenler selam sizlere” diyerek başlarken “Atatürkçüyüz Diyenler Pkk İle İttifaklarini Gizliyorlar” dedi

“ATATÜRKÇÜYÜZ DİYENLER PKK İLE İTTİFAKLARINI GİZLİYORLAR”

Başkan Sözlü, Cumhur İttifakı’nın şeffaf bir şekilde, Türk Milleti’nin desteği ile gözler önünde oluşturulduğunu aktarırken “Kendilerini Atatürkçü Cumhuriyetçi diye tanımlayan zilletin mensupları PKK’nın yol arkadaşı olan HDP ile ittifaklarını, pazarlıklarını kapalı kapılar ardında yapıyorlar” diyerek gizli ittifaka dikkat çekti.

“CUMHUR İTTİFAKI ADANA’YA MÜHRÜNÜ VURACAK”

Başkan Sözlü, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Genel Başkanımız, Liderimiz, hemşerimiz Devlet Bahçeli’nin isim babası olduğu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle oluşturulan Cumhur İttifakı Adana’ya mührünü vuracak, 15 ilçede ve Büyükşehir Belediyesinde galip gelecektir”

Törenin sonunda adaylar, sahneden alandaki vatandaşlara karanfil attılar.