Paksoy: “Bu yalanlara Elbistan 5 sene inandı”

Seçim bürosu önünde konuşma yapan Abdullah Paksoy, Ülkücü Gençlik, işçi alımları ve yeşil alanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Paksoy, “Dün diyorlar ki ‘ülkücü gençlik bize geldi’, Ülkücü Gençlik burada. Onun için ben diyorum ki bunlar her zaman yalan söylüyorlar. Çaresiz kalmış, seçimi kaybettiklerini anlayınca bu yola başvuruyorlar. Herhalde yarın da diyecekler ‘Paksoy da gelecek’. Yeter artık, senin bu yalanlarına Elbistan 5 sene inandı. Ama bu meydanları dolduranlar senin yalanlarına artık inanmıyor” dedi.

30 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim bürosu önünde çiğköfte partisi düzenledi.

Belediye Başkan Adayı Paksoy, seçim bürosu önünde yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben diyorum ki bu adamın psikolojisi bozulmuş. Artık şarkıcılara bel bağlamış. O şarkıcı gelip burada sizlere mi hizmet edecek. Gelip 1 saat kalıp, çekip gidecek. Buradaki sevgi dolu yürekler, coşku dolu yürekler 5 sene beraber kalacak. Çaresiz kaldılar, şarkıcıları getirdiler meydanları bizimkiler kadar dolduramadılar.

Dün diyorlar ki ‘ülkücü gençlik bize geldi’, ülkücü gençlik burada. Onun için ben diyorum ki bunlar her zaman yalan söylüyorlar. Çaresiz kalmış, seçimi kaybettiklerini anlayınca bu yola başvuruyorlar. Herhalde yarın da diyecekler ‘Paksoy da gelecek’. Yeter artık, senin bu yalanlarına Elbistan 5 sene inandı. Ama bu meydanları dolduranlar senin yalanlarına artık inanmıyor.

Bunlar Elbistan’da en çok hangi alanları seviyorlar. Bakın, Kıbrıs’ta da yeşil alanları talan ettiler. Kıbrıs’ta orman yaktılar bunlar. Bu sülaleden bir kişi Kıbrıs’ta orman yerini yaktığı için aylarca soruşturma geçirdi. Bunlar yeşili talan etmeye geliyorlar. Allah göstermesin bunlar bir daha seçildiğinde Elbistan’ı talan ederler” dedi.

İleriki günlerde yapılacak mitingde MHP’nin kalabalığının sığacağı yer bulunamayacağını belirten Paksoy, konuşmasının devamında, “Yalanları ortaya çıktı, talanları da ortaya çıktı. Televizyon programında 2 dosya daha açıklayacağım. Öyle kaçmak yok. Bu sefer de Yeşil üzerine açıklayacağım. Öyle belediyenin yeşillerini gasp etmek yok, petrol istasyonu açmak yok. Bunun hesabını 31 Mart’ta hep beraber soracağız ondan” dedi.

İşçi alımıyla ilgili söylentilere de cevap veren Paksoy; “Şimdi işçi sözü vermiyorlar. Ama işçiler arasında adaletsizlik yapıyorlar. Bir tanesi 900 milyon alıyor, bir tanesi 4 milyar alıyor. Biz diyoruz ki alacağımız işçide de adaletli davranacağız. 4 milyar bir kişi alıyorsa 4 milyar hepsinin alması gerekir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.