Cumhur İttifakı Adayı Mahmut Özyavuz’a Bir Destek de İYİ Parti’den Geldi.

Harran’da Cumhur İttifakı adayı olan Mahmut Özyavuz’a destekler devam ediyor. Özyavuz’a bir destek de İYİ Parti’den geldi. İYİ Parti Harran İlçe Başkanı istifa edip Mahmut Özyavuz’a destek olacağını açıkladı.

Harran İYİ Parti İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti

İYİ Parti Harran İlçe Başkanı Ahmet Oğlak İlçe Başkanlık görevinden istifa ederek Harran’da Cumhur İttifakı’nın adayı olan Sayın Mahmut Özyavuz Özyavuz’a destek olacağını söyledi. Ahmet Başkana destekleri için teşekkür eden Başkan Özyavuz; “Zillet İttifakına karşı Cumhur ittifak! Harran Türkiye rekoru kıracaktır” dedi

Özyavuz’a Destek, Harran’da Günün Konusu Oldu

Mahmut Özyavuz için istifa eden Harran İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Oğlak, Harran’da önemli bir figür ve dengeleri değiştirebilecek bir isim. Bu ismin de Mahmut Özyavuz’un adaylığı için görevinden istifa etmesi Harran’da günün konusu oldu. Bu gidişle Mahmut Özyavuz Cumhur ittifakına yönelik yaptığı toplayıcı siyaset, ileride kedisini başkanlığa taşıyacak gibi görünüyor.