Karakaya, “Ankara’yı alamayan, iktidar olamaz”

Karakaya, Ankarayi alamayan, iktidar olamaz-kMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Türk Evinde KAMU-SEN’in misafiri oldu.

Karakaya, Çankaya Belediye Başkan Adayı Sadık Aslan, Mamak Belediye Başkan Adayı Alirıza Çalkan, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Kamusen Eski Başkanı Bircan Akyıldız ve Karayolları çalışanları ile akşam yemeğinde buluştu.

Karakaya, Ankara’nın önemine ve başkent oluşuna dikkat çekerken “Ankara’yı alamayan, iktidar olamaz” dedi.

Ankara’nın potansiyellerine ve zenginliklerine vurgu yapan Karakaya, “5 yıl içerisinde Ankara’nın çehresini değiştireceğiz” dedi. Karayolları çalışanları büyük ilgi ve dikkatle Karakaya’yı dinlediler. Toplantının sonunda Karakaya, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.