Haliliye İlçe Başkanından Cumhur İttifakına bağlılık vurgusu

MHP Antep ve Ordu Milletvekillerinin kente gelerek Cumhur İttifakı adayına destekte bulunmalarını değerlendiren MHP Haliliye İlçe Başkanı ” ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’’ şiarıyla Cumhur İttifakına canla başla sadık ve bağlıyızdır” dedi. Sayık, 31 Mart sürecinde hiç bir provokasyona gelmeden Cumhur İttifakını zafere taşıyacaklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakının Şanlıurfa’daki tek adayı Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz’a destek olmak için Şanlıurfa’ya çıkarma yaptı.

Harran’a giden vekillerden Enginyurt “Cumhur ittifakı Urfa’da açık ara önde çıkmalı. Sağduyunun birlikteliği, Cumhur İttifakı” dedi.

Heyet, daha sonra kent merkezinde partinin Haliliye İlçe Başkanlığı binasında seçim çalışmalarına ilişkin toplantıya katıldı.

Vekillerin ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan MHP Haliliye İlçe Başkanı Mahmut Sayık “Beka ile Bela’nın yol ayrımına sayılı günler kaldı” diyerek cumhur ittifakına bağlılık vurgusu yaptı.

“Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’’ şiarıyla Cumhur İttifakına canla başla sadık ve bağlıyızdır” diyen ilçe başkanı Sayık, “Milliyetçi Hareket Partisi beka üzerinden hesap kitap yapmadan her türlü fedakarlığa hazır olarak devletinin ve milletinin yanındadır. Şahsım ve Haliliye ilçe teşkilatım, Beka ve Bela’nın yol ayrımına gidildiği 31 Mart Mahalli İdareler seçim sürecinde MHP Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Mahmut Güneş beyefendinin yanında, MHP MYK Üyemiz Milletvekilimiz Sayın İbrahim Özyavuz beyefendi ile beraber Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakını 31 Mart’ta zafere taşıyacaklarını belirten ilçe başkanı Sayık, “31 Mart sürecinde hiç bir provokasyona gelmeden, demokrasi insan hakları ve hukukun üstünlüğüne inanarak zillet ittifakını ve bela fikrini sandıkta bırakacak millet ve devlet aklının beden bulduğu Cumhur İttifakını da Zafer’e taşıyacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.