Toslak yolu asfaltlanıyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Emişbeleni-Toslak arasındaki 2 kilometrelik yolu asfaltlıyor.

TESVİYE ve genişletme çalışmaları aralıksız devam eden yolun asfaltlanma çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. Çalışmaları yakından takip eden ve yol yapımında çalışan personelin ihtiyaçlarını karşılayan Emişbeleni Mahallesi Muhtarı Nuri Arslan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Arslan, “Emişbeleni ve Toslak arasındaki yollar kasislerden geçilmiyordu. Sayın Adem Murat Yücel göreve gelir gelmez yolun yapımını başlattı. Allah kendisinden razı olsun. Adem başkanımızın, sorumluluk bölgesindeki sorunları sırasıyla çözeceğine inanıyoruz” dedi.