Cumhur İttifakı’na Kozan ve Ceyhan’dan da Tam Destek

Cumhur İttifakı’nın Kozan ve Ceyhan seçim irtibat büroları, miting havasında açıldı.

Binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen açılışlarda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Kozan’da büyükşehir yasasından şikayetçi olan mevcut ilçe belediye başkanını eleştirirken Ceyhan’da hizmetlerin artarak devamı için hemşehrilerinden Cumhur İttifakı’na destek istedi.

“KOZAN’A KURBAN OLMAYA ADAYIM”

Cumhur İttifakı Ceyhan ve Kozan Seçim İrtibat Büroları coşkulu kalabalığın katılımı, görkemli bir törenle miting havasında açıldı. Açılışlara MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, ilçe belediye başkanları ve Cumhur İttifakı Adayları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kozan Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış töreni mehteran takımının gösteriminin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlarken, Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı’nın konuşmaları ile devam etti. Atlı, konuşmasında “Kalbi kalaylattım, nefsi yendim, Kozanlı hemşerilerime kurban olmak üzere yola çıktım. Öyle güçlü bir kurbanım ki arkamda Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türk Dünyasının Bilge Lideri Devlet Bahçeli, 20 yıllık tecrübesiyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve her şeyden öte Kozanlı hemşerilerim var” dedi.

“KENDİ BECERİKSİZLİKLERİNİ BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE ÖRTÜYORLAR”

Hüseyin Sözlü ise Kozan’daki konuşmasında büyükşehir belediye yasasından şikayetçi olduğunu her platformda dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini kendi hizmeti olarak gösteren mevcut ilçe belediye başkanını “Kendi beceriksizliklerini örtmek için büyükşehir yasasından şikayetçi olanlar ilçe belediye başkanlarına yeterince imkan tanımıyorsak niye tekrar aday oluyorlar?” sözleriyle eleştirdi ve önümüzdeki beş yılda Kozan’ın eksik kalan tüm hizmetlerinin tamamlanacağının müjdesini verdi.

CEYHANLILARI EL ELE SELAMLADILAR

Cumhur İttifakı heyeti buradaki açılışın ardından Ceyhan Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirmek üzere yola çıktı. Yol üzeri kendilerini bekleyen Başören Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen heyete, mahalle sakinleri tam destek verdiklerini ifade ettiler. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, Ceyhan Seçim İrtibat Bürosu önünde kendilerini bekleyen coşkulu binleri el ele selamladılar.

“İHANETÇİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPIP CUMHURİYET’TEN DEM VURUYORLAR”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak açılışta 15 ilçe ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı’nın galip geleceğine olan inancını dile getirdi.

Sözlü “Bu milletin varlığına kast etmeye çalışanları meşrulaştırmaya çalışanlar, sandıklara milleti tehditle götürenlerle iş birliği yapıp sonra da Cumhuriyet derler, ihanetlerine meşruiyet ararken ihanet şebekesinin göbeğine düşerler” dedi ve Cumhur İttifakı’nın şeffaflığını vurgulayarak destek istedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.