Manisa Büyükşehir ‘Hoş geldin bebek’ Dedi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni doğan bebeklere ‘Hoş geldin’ bebek diyerek aile bireylerinin mutluluğuna ortak oluyor. Bu kapsamda bebek heyecanı yaşayan İsa-Bedia Şahin, Seher Kayaoğlu ve Rabia-Cihan çiftini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Yeni doğan bebeklerimize sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sosyal Belediyecilik gereği hayatın her alanında çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle yeni doğan bebeklere ve ailelerine destekte bulunuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ebe Gülşah Filiz ile birlikte İsa-Bedia Şahin, Seher Kayaoğlu ve Rabia-Cihan çiftini ziyaret ederek hem aileleri bilgilendirdi, hem de mutluluklarına ortak oldu. Ustamehmetoğlu hayata merhaba diyen minik bebeklerle yakından ilgilenirken, ebe Gülşah Filiz de bebekleri sağlık kontrolünden geçirdi.

Hayırlı Olsun Dileklerini İletti
Ailelere çeşitli hediyeler takdim eden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Ustamehmetoğlu, hayırlı olsun dileklerini sunarak, “Yeni doğan bebeklerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum” dedi. Evlat sahibi olan olmanın mutluluğunu yaşayan aileler ise bu özel günde Büyükşehir Belediyesi’nin yanlarında olduğu için memnuniyetini paylaştı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.