Denizli Belediyesi’nden Spora Büyük Yatırım

Denizli’yi her alanda olduğu gibi sporda da marka kent yapmayı hedefleyen Denizli Belediyesi, çocukların ve gençlerin ulaşımı kolay, daha temiz ve sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için tesisleşme atağını sürdürüyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, aynı gün içinde kentin dört farklı noktasında yapımı tamamlanan halı sahalar ile Karaman Mahallesi’ne kazandırılan parkın açılışını gerçekleştirdi. Hedeflerinin Denizli’yi amatör sporların başkenti yapmak olduğunu belirten Başkan Zolan,” Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, idealist, hedefleri olan bireyler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye önem veriyoruz” dedi.

Denizli Belediyesi’nden Spora Büyük Yatırım
Spora ve sporcuya verdiği tam destekle Denizli’yi amatör sporların başkenti yapma hedefiyle hareket eden Denizli Belediyesi, kente yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ediyor. Amatör sporların başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve tesisleşmede 2014 yılına da hızlı bir başlangıç yapan Denizli Belediyesi sağlıklı yaşam adına, Göveçlik, TOKİ Babadağlılar Sitesi, Bozburun ve Akhan Mahalleri’nde yapımı tamamlanan 4 halı saha ile Karaman Mahallesi’nde bir parkı hizmete açtı. Halı sahalar ile parkın açılışları bölgede yaşayan vatandaşların yoğun katılımlarıyla Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından gerçekleştirildi. Aynı gün içinde kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen hizmetlerin açılışını gerçekleştiriyor olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Zolan, ” Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin ve sizlerle bu heyecanı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yaptığımız çalışmalar ile bir zamanlar tesis fakiri Denizli’yi sporda örnek gösterilen kentlerden biri haline getirdik. Kentin dört bir yanında yapılan yeşil alan ve parklar spor yapmak isteyenlerin kullanımına açtık. Denizli’nin sporda da öncü bir kent olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesini istiyoruz” dedi.

Her şey daha sağlıklı nesiler için
Özellikle çocukları ve gençleri spora teşvik etmek gerektiğini bunun için spor alanlarının kolay ulaşılabilir olması gerektiğini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Gençlerin sağlıklı, idealist, hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye önem veriyoruz.

Vatandaşlarımızın daha temiz daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın. Gençlerimiz kötü alışkanlıklar kazanmasın, spor alanlarında kendilerini göstersin istiyoruz, tüm gayretimiz bunun için. Spor hayattır yeni açılan bu sentetik halı sahalarla gençler kötü alışkanlıklardan korunacak, sağlıklı bir gelecek olma noktasında önemli işler başaracaklar. Kadınlarımız, bu halı saha yanına yapılan spor aletleri ile egzersizler yapacaklar, çocuklarımız oyun alanlarında oynayarak büyüyecek. Sağlıklı bir toplum oluşturmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmaları vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Onlar bize güç veriyor, bizde onlara hizmet ediyoruz. Daha iyi daha güzel Denizli için çıktığımız bu yolda bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Desteklerinden dolayı Denizli halkımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Hedef amatör sporların başkenti olmak
Tüm bu çalışmalarımız ile Denizlimizi sporun Başkenti yapacağız diyen Denizli Belediye Başkanı Zolan,”Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki vatandaşlarımız sporu sevsin.Ümit ediyorum vatandaşlarımızın isteği ve heyecanı ile çok yakın zamanda Denizlimiz sporun başkenti olacak,dünya standartlarında sporcularımız olacak” dedi.
Denizli yepyeni bir parka kavuştu
Halı sahaların açılışlarını gerçekleştiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Karaman Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışına da katıldı. Değirmenönü ve Karaman Mahallesi’ne hizmet verecek parkın bölgenin önemli bir ihtiyacını giderdiğini belirten Başkan Zolan, ” Adeta burası yoktan var edildi. Buraya her geldiğimizde vatandaşlarımız bizden yeşil alan, park talep ediyorlardı. Maalesef burada bizim park yapacak bir alanımız yoktu. İsteklere kayıtsız kalamazdık ve şu an içinde bulunduğumuz park alanını kamulaştırarak bölgeye kazandırmış olduk. Mülk sahiplerini de mağdur etmeden 3000 metrekarelik bir alanda bu güzel parkı inşa ettik. Buradan mülk sahiplerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Burası adeta yoktan var oldu. Artık bölge insanımızın nefes alacağı, çocuklarımızın oynayacağı, hanım kardeşlerimizin spor yapacağı, oturup sohbet edeceği bir alan var. Bu parkımızı göz bebeğimiz gibi korumalıyız. Sizler burada mutlu olduğunuz da bizde mutlu olacağız. Bölgemizin altyapısından üstyapısına bir çok eksiğini giderdik. Yollarımızı baştan aşağı yeniledik. Doğalgazı gelmiş, çevre sorunları giderilmiş bölgemizin tek eksiği olan parkımızı da hizmete sunmanın keyfini mutluluğunu yaşıyorum. Denizlimize hayırlı olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.