Erdemli’de BBP ve Alperenler ‘Cumhur İttifakı’ Dedi. İttifak Çatısı Altında Buluştular

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları Erdemli İlçe Teşkilatının Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’yu destekleme kararını açıklamasının ardından, teşkilat mensupları MHP İlçe seçim ofisini ziyaret etti.

BBP İlçe Başkanı Murat Turmuş, yönetim kurulu üyeleri, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Serdar Güneri ve Alperenler ziyarette; Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını açıkladı. BBP ve Alperen Ocakları teşkilatı, ‘Cumhur İttifakı adaylarının zafere ulaşması için biz elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz’ vurgusu yaparak, ‘’Teşkilatımızla birlikte aldığımız kararın ardından, Cumhur İttifakı adaylarının zafere ulaşması için bütün kadrolarımızla sahada olacağız’’ dedi.

BBP CUMHUR İTTİFAKI’NIN YANINDADIR
Cumhur İttifakı adaylarını destekleme kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Erdemli İlçe Başkanı Murat Turmuş, “Mersin’de tüm ilçe teşkilatlarımız ile değerlendirmemizi yaptık, karşılıklı düşüncelerimizi paylaştık, başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçede aday çıkarmayarak, Cumhur İttifakı adaylarını destekleme kararı aldık. Erdemli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Mükerrem Tollu’nun yanındayız. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmalarıyla halkın gönlünü kazanmıştır. İnşallah başarılı çalışmalarını 31 Mart’tan sonra da devam ettirecektir. Cumhur İttifakı adaylarının zafere ulaşması için biz elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Teşkilatımızla birlikte aldığımız kararın ardından biz bütün kadrolarımızla sahada olacağız. Bugüne kadar Sayın Mükerrem Tollu’ya yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bugünden sonra da Erdemli’ye vermiş olduğu sözleri tutacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SERİN, “ CUMHUR İTTİFAKI’NDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
BBP Erdemli İlçe Başkanı Murat Turmuş’a, teşkilat yöneticilerine, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Serdar Güneri’ye vermiş oldukları karardan dolayı teşekkür eden MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta zafere ulaşacağına vurgu yaparak, birlik beraberlik mesajı verdi. BBP ve Alperen Ocakları’nın destekleme kararının önemine işaret eden Başkan Serin, hep birlikte çalışarak Mersin’de Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu’nun zaferini ilan edip, İttifak kararı alan genel başkanlara bunu hediye edeceklerini söyledi.

“BU KERVANDA HERKESE YER VAR”
Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Erdemli her gün ayrı bir güzelliğe imza atıyor. Bugün de Büyük Birlik Partisinin muhterem ilçe yöneticileri ve Alperen Ocaklarımızın kıymetli yöneticileri, seçim ofisimize gelerek Cumhur İttifakına desteklerini beyan ettiler. Erdemli’de özlediğimiz, istediğimiz güzelliklere bir bir ulaşıyoruz. Biz, bir kervanı yola dizdik. Bu kervanda herkese yer var. Herkesin tercih ve teveccüh sebebi olmak adına ciddi gayretler içerisindeyiz. Siyasi düşüncesi, dünya görüşü ne olursa olsun, insanlarımızın bu kervana katılması; Erdemlimizin geleceği adına, güzelliği adına, daha da yaşanabilir bir kent olması adına çok önem arz ediyor. Biz bütün Erdemlili gönüldaşlarımızı, burada yaşayan tüm Erdemlili kardeşlerimizi bu kervana katılmaya davet ediyoruz. Çünkü bizim işimiz ayrılık değil, insanları kategorize etmek değil bizim işimiz sevgiden yana, saygıdan yana, dayanışmadan yana, kardeşlikten yana ve Erdemli’nin geleceğinden yana. Erdemli’nin yarınlarını düşünen, Erdemlimiz daha güzel bir kent olsun diyen, Erdemlimiz daha da mükemmel olsun diyen, Erdemlimizde kardeşlik zirveye çıksın diyen gönüldaşlarımızı, her arkadaşımızı bu kervana davet ediyorum” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.