Emrah Oksal, CHP’den istifa etti; MHP’yi destekleyecek

2009-2014 yılları arasında Mersin’de İl Genel Meclis üyeliği yapan Emrah Oksal, 31 Mart’ta CHP Meclis listesinde kendisine yer verilmemesine tepki gösterip istifa ettiğini açıkladı.

Emrah Oksal, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakını destekleyeceğini söyledi.

Yıldırım Park’ta toplantı düzenleyen Emrah Oksal’la birlikte, yaklaşık 17 yıl CHP Tarsus İlçe Başkanlığı görevini yapan babası Mehmet Oksal, annesi, eşi ve yakın çalışma arkadaşları da CHP’den istifa ettiklerini kamuoyuna duyurup, Tarsus’ta Cumhur ittifakı adayı Şevket Can’ı, Büyükşehir’de ise Hamit Tuna’yı destekleyeceklerini açıkladı.

2 dönem CHP Mersin Milletvekilliği ve Parti Meclisi üyeliği yapan, bölge siyasetinin duayen ismi Ali Oksal’ın yeğeni olan Emrah Oksal, bundan sonra ki süreçte MHP saflarında siyaset yapacağını söyledi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Şevket Can, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, bazı mahalle muhtarları ve Oksal’lara yakınlıklarıyla bilinen isimlerin katıldığı toplantıda, Emrah Oksal, İl Genel Meclis üyesi iken yaptığı çalışmalardan bahsedip, CHP’nin mevcut yönetimine eleştirilerde bulundu.

Emrah Oksal, CHP’den istifa eden kişilerin isimlerini de açıkladı…

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.