Ankara’da seçim yarışı kavgalı başladı

manset_kKeçiören’de BBP ile AK Parti taraftarları karşı karşıya geldi, kavga çıktı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde BBP’liler ile AK Partililer karşı karşıya geldi, silahlar çekildi. Bir dönem AK Parti’den belediye başkanlığı da yapan BBP’li Turgut Altınok’un taraftarları ile AK Partililer karşı karşıya geldi. Silahların çekildiği kavgada, yumruklar konuştu.

Turgut Altınok, saldırıya uğradıklarını öne sürerken, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da, “Asıl saldırıya biz uğradık” dedi. Silahların konuştuğu kavgada beş kişi, darp edilerek yaralandı. Mustafa Ak’ın Ufuktepe pazar yerini ziyaret ettiği sırada, BBP üyelerinin bildiri dağıttığını belirten Altınok, şu iddialarda bulundu: “Ak’ın yanında bulunanlardan bir ekip ‘Başkan buradayken siz bildiri dağıtamazsınız’ diyerek bildiri dağıtan kadınlara sataşmış. Kadınların yanında bulunan iki gencimizi de hırpalamışlar. Kadınlar suç duyurusunda bulunmak üzere Ufuktepe Karakolu’na giderken de yine aynı kişiler saldırmış.”

ONLAR BİZE SALDIRDI

Saldırıya uğrayanın kendileri olduğunu savunan Mustafa Ak ise, şunları söyledi: “Pazar yerini ziyaret ediyordum, BBP’liler buroşür dağıtıyorlardı hatta bana da verdiler. Tek sıra park halinde bir otobüsleri vardı, ikinci şeritte anons aracı bulunuyordu. Mesele broşür değil. Otobüse ses çıkarmadık, fakat anons aracı trafiği tıkıyordu. Uyarıya mukavemet ettiler. Sonra bizim resmi araçlarımıza saldırmışlar, olay karakolun önünde oluyor. Bunlar geçmiş dönemde yaşanmış A Takımı uygulamalarının benzeridir. Keçiören’de huzur vardı. Şimdi Keçiören’in huzuruyla oynuyorlar.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.