Adana Büyükşehir Belediyesi’nden, Los Angeles’taki bayrak saygısızlığına tepki

Los Angeles’ta Starbucks Kafe’lerden indirilen Türk bayrağını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’daki Starbucks’lara astırdı.

Los Angeles’taki Starbucks Kafe’lerden, bu şehirde yaşayan Ermenilerin tepki göstermesi üzerine, Türk bayraklı posterleri kaldıran kahve zincirine en güzel yanıt Adana’dan geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatı üzerine, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin çok sayıda noktasında faaliye gösteren Starbucks Kafe’lere Türk bayrağı astı. Zabıta ekipleri, Real M1 Tepe Alışveriş Merkezi, Optimum Alışveriş Merkezi, Turgut Özal Bulvarı, Kenal Evren Bulvarı gibi noktalarda faaliyet gösteren Starbucks Kafe’lerin en görünen noktasına Türk bayrağı astı.