Başkan adayı Beyazgül Harran’da

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhur İttifakına destek amacıyla Harran ilçesine giderek MHP İlçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz’un seçim bürosunu ziyaret etti.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Harranlılara hitap ederek Cumhur ittifakıyla birlikte 13+1 ilçe adaylarına destek istedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü Harran’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi.

Özyavuz, “Halkın desteği ile meydanlara indik. Biz kimseye eğilmedik. Dik duruşumuzdan taviz vermedik. İnşallah Allahtan başka kimsenin de önünde eğilmeyiz. Biz talimatı sadece sizlerden alıyoruz. 31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletin bekası için verilecek önemli bir karardır” dedi.

Harranlıları sevgiyle hürmetle selamlayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “ Sizlerle aramızda bir gönül bağı bir ittifak var. Biz memleket, millet ve beka meselesi için biriz bir aradayız. Bizi kimsenin bölmesine izin vermeyeceğiz. Cumhur ittifakı sayesinde kazanacağımız seçim sonrasında hem büyükşehirde hem de Harran’da hizmet çıtasını daha da artıracağız” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.