Özyavuz, Harran’a 3 Hilali Dikti

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Cumhur ittifakı adayı olan MHP’li Mahmut Özyavuz’un seçimi açık ara farkla kazanmasından sonra Harran Kalesi’nde dev MHP bayrağı dalgalandırıldı.

Şanlıurfa’nın şüphesiz ki en çok konuşulan ilçelerinden biri olan Harran’da Cumhur İttifakı adayı oyların çoğunluğunu alarak galip geldi. Cumhur ittifakı Adayı olan MHP’li Mahmut Özyavuz’un başkanlığına daha seçimler yapılmada onay veren Harran halkı bu onayı kağıtlara da dökerek 31 Mart günü yeni belediye başkanlarını seçtiler.

Harran’dan MHP Bayrağı Dalgalandı
Mahmut Özyavuz’a desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Harran halkı, seçimler kesinleşmese de sayılan oylara MHP’nin galip geldiğini ve kutlamaların 2 gündür devam ettiğini gösterdiler. Özyavuz’un başkanlığına oldukça sevinen Harran halkı seçim sonrasında bile desteklerini devam ettirmekten kendilerini alamadılar. Harran Kalesine çıkan genç MHP’liler Özyavuz’un zaferini dev MHP bayrağı dalgalandırarak bir kez daha kutladılar.

Tüm Harran’ı ayakları altına Harran Kalesinde açılan MHP bayrağının dalgalanış anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.