Mali Hizmetler Uzman Yardımcıları Eğitimi Sona Erdi

Mali Hizmetler Uzman Yardimciliari Egitimi Sona Erdi-kBirliğimiz tarafından 05 – 16 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen “Mali Hizmetler Uzman Yardımcıları Eğitimi” sona erdi.

Belediyelerine yeni atanan mali hizmetler uzman yardımcılarına “Mali Hizmetler Uzmanlığı Yönetmeliği” uyarınca göreve başladıkları tarihten itibaren 6 ay içerisinde kurumlarınca verilmesi gereken mesleki eğitim kapsamında belediyelerimize destek olunması ve uygulamada birliğin sağlanması amacıyla düzenlenen eğitime, mali hizmetler uzman yardımcılarından 65 kişilik katılım sağlandı.

Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları’ndan 5393 sayılı Belediye Kanunu’na, Norm Kadro ve Personel İstihdamı’ndan Mahalli İdareler Bütçe Yönetmeliği’ne kadar çeşitli konularda uzmanlar tarafından sunumlar yapılan eğitimin son gününde katılımcılara sertifikaları Birlik Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen tarafından takdim edildi.