Özyavuz, Anında Müdahale Etti

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yoğun yağışlar sebebiyle Selamaz Mahallesi Oğlaklı mezrasında evlerini su basan vatandaşları gece saatlerinde ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Özyavuz, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmaların bir an önce yapılması için talimat verdi.

Mahmut Özyvavuz, gecenin karanlığında kolları sıvayarak vatandaşların mağduriyetini gidermek için incelemede bulundu.

Aşırı Yağış Nedeniyle Evleri Su Bastı
Harran’ın Selamaz Mahallesi Oğlaklı mezrasında yaşayan vatandaşların evlerini aşırı yağışlar nedeniyle su bastı. Durumdan haber alır almaz gecenin bir vakti demeden doğal afetten zarar gören evleri ziyaret eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, gerekli incelemelerin ardından vatandaşların zararının karşılanması ve her yağmur yağdığında halkın bu sorunları yaşamaması için gerekli talimatları verdi.

Söz Verdiğimiz Gibi 24 Saat Hizmetteyiz
Gecenin karanlığında yapılan incelemeler sonucu halkın mağduriyetinin giderilmesi için çalışmaların en kısa sürede başlayacağını ifade eden Özyavuz yaptığı açıklamada; “Söz verdiğimiz gibi 24 saat bu milletin emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

Özyavuz, Daha İlk Dakikalardan Çalışmalara Başlamıştı
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, mazbatasını alır almaz kolları sıvayarak vatandaşlara seçim sürecinde verdiği vaatleri yerine getirmek için çalışmaları başlamıştı. Vatandaşların bu kadar kısa süre içerisinde sorunları bir bir çözmek için adımlar atan Özyavuz’a verdikleri oyların sonuna kadar helal olduğunu dile getirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.