Harran’ın Genç Başkanı Borç rakamını açıkladı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ‘Halkımıza verdiğimiz sözün arkasında olacağız’ dedi. Özyavuz, Belediyenin borcunu açıkladı.

Şanlıurfa’da Cumhur İttifak (MHP) nin tek adayı olarak girdiği seçimi rakibine fark atarak kazanan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, seçim sonrası makamda tebrikleri kabul dışında, mesai saatleri dışında kendisi seçmenin ayağına gidiyor.

Başkan Özyavuz’un dün ki adresi ilçeye bağlı İmam Bakır kırsal mahallesiydi. İmam Bakır Mahallesinde toplanan vatandaşlarla bir araya gelen Özyavuz, seçimde kendisine destek veren ve vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağını yineledi.

Başkan Özyavuz, burada yaptığı konuşmada halka danışılmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceklerini ifade ederek şunları kaydetti ‘ 31 Mart seçimlerinde Harran halkı olarak bizlere bu işi yönetmeyi Harran’ı yönetme görevini verdi.
Sizleri tebrik ediyorum. Hepimizin amacı ilçemizi şu anda bulunduğu durumdan yukarıya getirmektir” dedi.

“Yanlışların hesabını soracağız”
Belediyenin büyük rakamlarla borcu olduğunu belirten Özyavuz, “Sonuçta biz bu borcu bilerek göreve geldik, yaklaşık 30 Milyon TL Borç devir aldık, Ama bu paraların nereye harcandığını didik didik inceliyoruz.

Yapılan yanlış harcamalar varsa, ruhsatlar da imzalar varsa bunların altına imza atan arkadaşlar hesabını verecekler. İlçemizi hak ettiği yere götüremememiz için hiçbir neden yok.

Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü ile bütün sorunlarını çözeceğiz’ diye konuştu.

Öte yandan, Başkan Özyavuz, seçime iki gün kala yaklaşık 204 kişinin hiç bir kayıt işlemi yapılmadan işe alındığı söylendi, bu kişilerin her hangi bir kaydı yok, insanlar işe alındı diye kandırılmıştır’ dedi.

Başkan Özyavuz, İmam Bakır mahalle sakinleri ile yaptığı görüşmenin ardından ilçede ki bazı esnafı ziyaret etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.