Başkan Özyavuz’un İlk Ziyareti Devlet Bahçeli’ye Oldu

31 Mart yerel seçimlerinde Harran ilçesinde ittifak adayı (MHP) olan Mahmut Özyavuz, kazandığı seçimden sonra ilk ziyaretini Partisinin Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmek oldu. Bahçeli, seçimi açık ara farkla kazanan Genç Başkan Özyavuz’u kutladı.

MHP Genel merkezinde gerçekleşen ziyarette Başkan Mahmut Özyavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ilçenin anahtarını teslim etti.

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Mahmut Özyavuz ile yakından ilgilenirken Harran hakkında yapacağı hizmetler ve projelerle ilgili bilgi aldı.

Genç Başkan Özyavuz şunları kaydetti; Harran’da yapılmamış hizmetleri Milliyetçi Belediyecilik anlayışı ile hayata geçireceklerini ifade etti. Harran’ın en büyük hizmetleri inşallah ekibimizle getireceğiz ihtiyaçlarına cevap verme anlayışı ile hizmet önceliklerini belirlediğini dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli ise Harran ilçesine yapılacak olan hizmetleri ve değişimi yakından takip edeceğini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.