Harran’da Temizliğe Ara Vermeden Devam Ediliyor

Harran Belediyesi ilçedeki mezarlık park ve bahçelerin temizliğine ara vermeden devam ediyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut ÖZYAVUZ’un talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde bulunan mezarlık park ve bahçelerin temizliğine ara vermeden devam ediyor.

Harran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri vatandaşların aileleriyle birlikte park ve bahçelerde daha güzel, vakit geçirmeleri adına ilçede mezarlık, park, bahçe ve mesire alanının daha güzel daha temiz olması için büyük bir efor ve özveriyle çalışıyor.

Belediye Başkanı Mahmut ÖZYAVUZ ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda olduğu gibi mezarlık, park ve bahçelerde de yoğun mesai harcayarak “HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR” anlayışıyla ilçemize hizmetlerin en iyisini sunmak için var gücümüzle gece gündüz demeden, çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.