Her zaman yanındayız Adem Başkan

Adem Murat Yucel-kMHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Akçatı Köyü’nde düzenlediği akşam toplantısı ile vatandaşlarla buluştu.

Yücel’in toplantısına yoğun ilgi gösteren Akçatı sakinleri, “Seninleyiz, yolun açık olsun’ sloganları attı.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı olan ve on yıldır sürdürdüğü Kestel Belediye Başkanlığı ile bölgenin en deneyimli belediye başkanlarından biri olan Adem Murat Yücel, seçim çalışmalarına hafta sonu da hız kesmeden devam etti.

Yücel ve ekibinin son durağı Akçatı Köyü oldu. Yücel’in sadece seçim zamanı değil köylerine her zaman geldiğini söyleyen Akçatı Köyü sakinleri, “Adem Başkan her zaman bizim yanımızda olmuştur. Bu nedenle bizi sadece seçimden seçime hatırlayanların değil, Adem Murat Yücel’in arkasındayız” dediler. Akçatı Köyü Muhtarı Mustafa Güven de bugüne dek köylerine yaptığı hizmetlerden ötürü Yücel’e teşekkür etti. Köy sakinlerinin sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Yücel, vatandaşların çocuk parkı isteğini geri çevirmedi ve “1 Nisan’da ilk işim bu olacak” sözü verdi.