Harran’da Gençler Yaz Aylarını Dolu Dolu Yaşıyor

Şanlıurfa Harran Belediyesi11 farklı branşta açtığı kurslar ile yaz aylarını gençlere dolu dolu yaşatıyor.

Şanlıurfa Harran Belediyesi,11 farklı branşta açtığı kurslar ile yaz aylarını gençlere dolu dolu yaşatıyor. Urfa Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Sorumluları, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla yaz aylarında okulları tatil olan çocukların keyifli vakitler geçirmesini sağlamak amacıyla Kuranı Kerim başta olmak üzere kaligrafi, ebru sanatı, bağlama çalma, yağlı boya kursu, bilgisayar kursu, futbol basketbol, voleybol, el sanatları, gitar ve piyano gibi 11 ayrı branşta yaz kursları açtı.

Çocuk ve yetişkinlerin hem sportif faaliyetlere katılımını sağlamak hem de el becerilerini geliştirmek amacıyla 11 branşta açılan kurslara vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

Başta Spor Lisesi ve BESYO sınavlarına hazırlanan öğrenciler olmak üzere Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Başlattıkları hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz , “Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi bünyesinde açılan ve tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veren kurslarımıza öğrenci ve vatandaşalrımızdan yoğun ilgi var.Her konuda olduğu gibi eğitim ve kültür konusunda da Harranlı vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Deneyimli eğitimciler tarafından verilen kurslarımızdan yaş sınırı bulunmaksızın isteyen bütün Harranlı vatndaşlarımız faydalanabilir” dedi.

Kurslara kayıt olan vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.