Özyavuz Hafta Sonu Mesaisini Kırsalda Geçirdi

Şanlıurfa Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz hafta sonu mesaisini kırsalda geçirerek çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla sürdürdüğü mahalle gezileri kapsamında Kaymaklı, Doğukesmekaya, Aşağıkesmekaya, Balkat, Sehrince, Yakacık, Çatalhurma, Tahılalan, Bozyazı, Aydüştü, Demirli, Çiçek kırsal mahallelerinde bir yandan baş sağlığı ziyaretlerine giderken bir yandan da vatandaşların mutlu günlerine iştirak etti.

Başkan Özyavuz ve belediye meclis üyeleri her fırsatta vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde geçiren Başkan Özyavuz ve belediye meclis üyeleri her hafta sonu mahalle mahalle gezerek, talepleri ve ihtiyaçları yerinde tespit edip, Harran Belediyesi olarak hem yaptıkları faaliyetleri vatandaşlara anlatıyor hem de vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Mahallelerdeki ihtiyaçları da belirleyerek, ilgili birimlere talimat veren Başkan Özyavuz, incelemelerini tamamlamasının ardından haftasonu programını noktaladı.