Atletizm Dünya Şampiyonu Alim Işık’ı ziyaret etti

Atletizm Dünya Şampiyonu ve Kütahya Belediyespor Kulübü Sporcusu Oğuz TÜRKER, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret etti.

1-4 Ağustos tarihlerinde İsviçre – Nortwiil’de düzenlenen IPC Gençler Atletizm Dünya Şampiyonası’nda bin 500 metrede dünya şampiyonu olan Kütahya Belediyespor Kulübü Sporcusu Oğuz TÜRKER, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, Atletizm Milli Antrenörü İdris GÜLEÇ’in de yer aldığı ziyarette, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, sporu, sporcuları önemsediklerini ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Başkan IŞIK, ‘’ Kulüplerimiz ve memleketimizin çocuklarına sahip çıkalım. Kütahya Belediyesi olarak sporcularımızın sonuna kadar arkanızdayız. Ülkemiz ve şehrimizi gururlandırarak altın madalyayı alan Kütahya Belediyespor Kulübü Sporcumuz Oğuz TÜRKER kardeşime de başarılarından dolayı tebrik ediyor, nice zaferler diliyorum’’ Dedi.