AKÇAY’DA SİNEKSİZ BİR YAZ İÇİN..

Edremit ilçesine bağlı tatil beldesi Akçay’da belediye ekipleri, turizm sezonun en yoğun günlerinin yaşandığı Temmuz ayında sinekle mücadele çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

Edremit ilçesine bağlı tatil beldesi Akçay’da belediye ekipleri, turizm sezonun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, Şubat ayında başlayan, sinekle mücadele çalışmalarına devam ediyor. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, ilaçlama çalışmaları ile ilgili, sinek ve sivrisinekle mücadelenin her yıl belirlenen programa göre devam ettiğini belirterek, “İlaçlama çalışmaları kapsamında ilkbahar mevsimi ile sinek oluşmasına olanak tanıyan tüm noktalar ilaçlama cihazları ile düzenli bir şekilde ilaçlanıyor. Yaz mevsiminin geldiği bugünlerde de ilaçlama ekiplerimiz tarafından ULV ilaçlama cihazı ile veteriner hekim raporu doğrultusunda beldemiz genelinde sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları düzenli bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında çöp konteynerleri ve logar bacaları da düzenli bir şekilde ilaçlanıyor. Bu yıl yine sineksiz bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.