MHP’li aday, ıslak imzalı mal varlığı beyannamesinde bulundu

mhp-manavgat-kMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat Belediye başkanı adayı Raşit Enhoş, 30 Mart mahalli seçimler öncesi ıslak imzalı mal varlığı taahhütnamesinde bulundu.

Raşit Enhoş, partililerle birlikte Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda mal bildirimi beyannamesinde bulunarak ıslak imzalı taahhütname dağıttı. Enhoş, 30 Mart mahalli seçiminde sandıkta yetki alması halinde verdiği sözün arkasında duracağını kaydetti. Enhoş, kamuoyuna deklare ettiği kendisinin, eşinin ve çocuklarının mal varlığında seçildikten sonra bir kuruş artış olması halinde bütün mal varlığını Manavgat halkına bağışlama sözü verdi. Seçilmesi halinde görev süresi içinde belirli aralıklarla mal varlığı taahhütnamenin güncelleneceğini anlatan Enhoş, temiz siyaset adına bu kararı aldıklarını ve kararlarının sonuna kadar arkasında duracaklarını kaydetti.

Temiz siyaset adına aynı duyarlılığı AK Parti ve CHP’nin Manavgat belediye başkanı adaylarından da beklediklerini vurgulayan Enhoş, “Belediye başkanı seçilmem halinde, 3 hilal bayrağımız altında söz vererek görev yaptığım sürece mal varlığımda artış olması durumunda bütün mal varlığının tamamını Manavgatlılara bağışlayacağım. Bunu ıslak imzalı taahhütname ile kamuoyuna açıklıyorum. Aynı duyarlılığı dürüst ve ilkeli siyaset adına AK Parti ve CHP’nin belediye başkanı adayların da bekliyoruz. Siyaset dürüstlük üzerine bina edilmeli. Her daim imzamızın arkasında olacağız.” diye konuştu.

İlkeli ve dürüst siyaset yapma adına taahhütnamenin önemli olduğunu vurgulayan Enhoş, Türk Borçlar Kanunu’nun 5 maddesi anlamında bir öneri mahiyetindeki iş bu belde, kendi isteğim ve irademle, beyan ve taahhütlerin tespiti ve tasdiki için tarafından gayrikabili rücu surette tanzim ve imza olunduğunu kaydetti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.