Erdemli Belediyesi yeni hizmet binası ziyaretçi akınına uğradı

Erdemli Belediyesi yeni hizmet binası ziyaretçi akınına uğradı

YENİ BİNADA MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA
Erdemli Belediyesi yeni hizmet binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve belediye çalışanlarının ev sahipliği yaptığı bayramlaşmada vatandaşların yoğun katılımına sahne oldu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “hizmetlerimizin takdirini vatandaşların memnuniyeti ile görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Erdemli Belediyesi yeni hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programına katılımın son derece üst seviyede olduğu belirtildi. Özellikle yeni hizmet binası bayramlaşma ile ilk defa görücüye çıkmış oldu. Vatandaşların yeni bina hakkındaki izlenimlerinin memnuniyet verici olduğu görüldü.

TOLLU: VATANDAŞLARIMIZIN ÇOK BÜYÜK TEVECCÜHÜ VAR BİZE
Gösterilen ilgi karşısında son derece mutlu oldukların beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bu şekilde takdir edilmek hizmet gücümüzü ve şevkimizi arttırıyor. Biz, bu hizmetlerimizi halkımız için yapıyor. Vatandaşlarımızın mutluluğu, daha rahat etmeleri ve çağdaş bir şehirde yaşamaları için yapıyoruz. Bayramlaşma programımızda gördük ki; halkımızın son derece büyük bir teveccühü var bize. Çünkü onlar da hizmetlerden memnunlar. Bundan sonrası için de çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz” dedi.

TOLLU: AKDENİZ BÖLGESİNİN EN ÇALIŞKAN BELEDİYESİYİZ.
Yeni hizmet binasının görücüye çıkması ile birlikte aldıkları olumlu tepkiler neticesinde herkesin yüzünün güldüğünü kaydeden Tollu, yapılan tüm hizmetlerin öncelikle Allah rızası için yapıldığını kaydetti. Amaçlarının daha yaşanabilir, daha çağdaş bir Erdemli ile vatandaşları buluşturmak olduğunun altını çizen Tollu, herkesin her yerde Akdeniz bölgesinin en çalışkan belediyesinin Erdemli olduğunu dile getirdiğini ifade eden Tollu, “çünkü yaptığımız hizmetler hiç de yabana atılacak cinsten değil. Çok kısa bir süre içerisinde Erdemli’yi baştan aşağı yeniledik. Tarihinde görmediği, almadığı hizmetleri biz, bu dönemde yaptık. Biz vatandaşlarımız için yaptık bunları ve onlardan razıyız. Allah’ta tüm vatandaşlarımızdan razı olsun” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren bayramlaşma programına katılan vatandaşlar da yapılan hizmetlerden ve yeni hizmet binasından memnun olduklarını ve başkan Tollu’ya teşekkür ettiklerini söylediler. Ziyaretçi akınına uğrayan belediye yeni hizmet binasında vatandaşlar program boyunca yeni binayı gezdiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.