Harran Sanayi Sitesi toz ve çamurdan kurtuluyor

Harran sanayi Sitesi’nin çamurlu ve tozlu olan, esnaflar içinde büyük sıkıntı yaratan yolları, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un belirlediği program dâhilinde Belediye ekipleri tarafından düzenlenmeye başladı.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnaftan yana olduğunu söyleyerek, bu yönde çalışmalar yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran Sanayi Sitesi esnaflarının “dükkânlarımızın çevresi ve yolları çamurludur ” sözleri üzerine taleplerini geri çevirmedi ve söz konusu sitenin eksiklerinin giderilmesi için ekiplere gerekli talimatları verdi.

İlçe merkezi ve mahallelerde hummalı çalışmalarına devam eden Başkan Özyavuz, Harran Sanayi esnafını çamur deryasından kurtarmak için çalışma başlattı.

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın memnuniyeti için var gücümüzle çalışmaktayız. Çok şükür ki kök salmış sorunları bir bir çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz.

Hem ilçe merkezimizde hem de mahallelerimizde hummalı bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak en büyük arzumuz ve hedefimizdir. Diyen Başkan Özyavuz, Harran sanayi esnafımızın yolları kışın çamur deryasında yazın ise tozdan geçilmiyordu. Bu gün itibariyle sanayi esnafımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtarmak için çalışma başlattık. İnşallah en kısa süre zarfı içerisinde sanayi esnafımız bu çileden kurtulacaktır. Sanayi sitemiz için ilk etapta çevre düzenlemesi ve alan dolgusu yaparak çalışmalarımıza başladık. Hava şartlarının düzelmesiyle de birlikte inşallah sanayi sitemiz için tasarladığımızı projemizi hayata geçireceğiz. Bundan ötedir ki Vatandaşlarımızın güler yüzünü görmek ve dualarını almak bizlere güç veriyor.” Dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.