Şampiyon Aşçıdan Başkan Tollu’ya Ziyaret

2 Altın madalya sahibi şampiyon aşçımız Sevgi Garip, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti.

Antalya’da Uluslararası Gıda Fuarı Ana yemek yarışmasında birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi olan Ankara’da OGEF Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Fuarı’nda şampiyonluk elde ederek başarısını taçlandıran Sevgi Garip, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.

Antalya’da Ocak ayında Uluslararası Gıda Fuarı Ana yemek yarışmasında birincilik elde ederek altın madalya kazanan ve Ankara’da OGEF Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Fuarı’nda ipi önde göğüsleyip başarılarına bir yenisini daha ekleyen Sevgi Garip, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tollu, Şampiyon aşçımız Garip’i tebrik ederek başarısının devamını diledi. Hemşerisi olarak Sevgi Garip’in başarısıyla gururlandığını dile getiren Başkan Tollu, kendisine ihtiyaç duyduğu her konuda destek olma sözü verdi. Garip’in dünya çapında bir aşçı olması adına Erdemli Belediyesi olarak seferber olacaklarını vurgulayan Başkan Tollu, kadınlara imkan verilmesi halinde her şeyin üstesinden gelebileceklerinin altını çizdi. Tollu, “Sevgi Garip, emeği ve azmiyle elde ettiği bu başarı tüm kadınlara örnek olmalıdır. Sevgi Hanımı bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

Sevgi Garip’e Destek Sözü

Antalya’da elde ettiği birinciliğini Ankara’da OGEF Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Fuarı’nda kazandığı altın madalya ile taçlandıran Sevgi Garip’e belediye olarak ihtiyaç duyduğu her konuda destek olma sözü veren Başkan Tollu, ‘’Erdemlimizin yemek kültürünü ve güzelliklerini dünyaya ve uluslararası alanda tanıtması adına da üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz. Erdemli mutfağının leziz yemeklerinin dünyaya tanıtılması adına; hemşerimiz Sevgi Garip’i çıkmış olduğu bu yolda kutluyorum. Leziz mutfağımızın dünyaya tanıtılmasında önemli bir rol üstleneceğine inanıyorum ve bu alanda kendisine elimizden gelen desteği sağlayacağımızı bilmesini istiyorum. Şehit Musa Özalkan Kreşi’nde de eğitim gören 3-6 yaş grubunda öğrencilerimiz var. Çocuklarımıza kreşimizde yemek ikram ediyoruz. Bu konuda; Sevgi hanımın birikimlerinden ve tecrübelerinden faydalanacağız’’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.