Özyavuz: Mücadelemiz devam edecek

Harran Belediyesi korona virüs önlemleri kapsamında vatandaşların sağlığını korumak için bütün imkanlarını seferber etti.

Harran ilçesinde belediye ekipleri tarafından kamu kurumları ve özel kuruluşlar başta olmak üzere ilçe otobüslerinde, toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yapılırken, zabıta ekiplerinin ise vatandaşlara ve esnaflara maske dağıtımı devam ediyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda belediyenin tüm birimleri korona virüs ile mücadele için yoğun bir çalışma yürütüyor. Yürütlen çalışmalar kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede salgının yayılabileceği her türlü alanı her gün dezenfekte ederken, Belediye tarafından dizayn edilen dezenfektasyon aracı da her mahallede sokak, sokak gezerek dezenfekte edilmeyen yere bırakmıyor.

Yapılan çalışmalardan memnun olan esnaflar ise istikrarlı hizmetlerinden dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür edip bu salgın hastalığının bir an önce gitmesi için temennilerde bulundular.

Vatandaşlara evde kalmaları yönünde uyarılarda bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Zabıta ekiplerimiz zorunlu hallerde dışarı çıkan hemşerilerimize şehrimizin farklı noktalarında maske dağıtımı yaparken, tedbir alma ve tedbirli olma konusunda bilgilendirmelerde bulundular. Tedbir alma ve tedbirli olma konusunda evde kalmaya devam ediyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.