Alemdar ÖZTÜRK’e STK’lardan Toplu Destek

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’e, Ceyhan’daki Sivil Toplum Kuruluşları (STK), üyeleri ve işadamları topluca desteklerini ilan ettiler.

“Ceyhan Esnaf Odaları Güç Birliği Onursal Başkanlığı” görevine, Ceyhan Esnaf Odaları Başkanlarının oy birliğiyle getirilen Alemdar ÖZTÜRK’e, aynı desteğin artarak devam ettiği bir kez daha ortaya çıktı.

Ceyhanlı STK Temsilcileri bir araya gelerek Alemdar ÖZTÜRK’ e başarılar da diledi. Zaten kendi STK’larının “Onursal Başkanları” olduğunu ifade ederek, bundan sonra seçilmesi halinde de Ceyhan Belediye Başkanı olarak şehre daha büyük hizmetler vereceğine inandıklarını söylediler.

Desteklerden dolayı çok memnun olduğu gözlenen Alemdar ÖZTÜRK; “ Ceyhanımızın temel dinamiklerinden olan siz değerli STK Temsilcilerimizin bizi desteklemesi, gücümüze güç katmaktadır. Biz, yıllardır sizlerle istişareli çalışıyoruz. Belediye başkanlığı da nasip olursa, yine beraber çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Ayrıca sizlerin kendi seçimlerinize müdahil de olmadan Ceyhan için el ele vereceğiz” dedi.

Ayrıca STK üyeleri, işadamları ve genç-yaşlı demeden her kesimden binlerce insanın Alemdar ÖZTÜRK’e ziyarette bulundukları ve Ceyhan tabanın çok ciddi destek verdiği de gözlendi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.