Abdullah Çalışkan’dan Üç Hilal çağrısı

caliskanMHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan’la birlikte seçim çalışmalarına katıldı. Çalışkan, önemli mesajlar verdi.

Abdullah Çalışkan:
–Şunu bilsinler ki; Milliyetçi Hareket olduğu müddetçe Anayasa’nın 3. Maddesini hiç kimse değiştiremeyecektir.
–30 Mart’a kadar gece-gündüz demeden gencimizle, ihtiyarımızla çok çalışarak, herkese ulaşarak Milliyetçi Hareket’in mübarek üç hilalini burçlara dikmek için çağrıda bulunuyor, sizlerden söz istiyorum.

Abdullah Çalışkan’dan Üç Hilal çağrısı

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan “Şunu bilsinler ki; Milliyetçi Hareket olduğu müddetçe Anayasa’nın 3. Maddesini hiç kimse, hiç kimse değiştiremeyecektir” dedi.

ÇALIŞKAN İÇİN MHP’NİN ANLAMI
MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte seçim bölgesinde oldukça yoğun bir mesai harcıyor. Son çalışmalara MYK Üyesi Yılmaz Tankut da iştirak etti. Pınar mahallesinde gece düzenlenen kahvehane toplantısı yoğun ilgi gördü. Burada konuşan Çalışkan önce, neden MHP’den aday olduğunu anlattı. Çalışkan “Bunun iki cevabı var. Birincisi Anayasanın 3. maddesi. ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti ülkesiyle milletiyle bölünmez bir bütündür’ der. İşte ben bundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi’ndeyim. İkincisi, Seyhan’ın üçte ikisi hala gecekondu olarak kalmış olmasından dolayı, Türkiye’nin beşinci büyük ilçesi olan 800 bin nüfuslu Seyhan’a hizmet için MHP’den adayım” şeklinde konuştu.

HİÇ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ
İhanet açılımının neden olduğu yıkım sürecinde milli bütünlüğü korumanın önemi üzerinde duran Çalışkan “Bugün Anayasanın 3. maddesi ile oynamak istiyorlar. Değiştirmek istiyorlar. Ama şunu bilsinler ki Milliyetçi Hareket olduğu müddetçe Anayasa’nın 3. Maddesini hiç kimse değiştiremeyecektir.” mesajı verdi.

ÇALIŞKAN: ÜÇ HİLALİ BURÇLARA DİKELİM
Temizlik, yol, kaldırım gibi hizmetlerin zaten belediyenin rutin işleri olduğuna değinen Çalışkan “Bu hizmetler zaten verilecek. Ama bizim farkımız, temiz, adil, dürüst, şeffaf bir yönetim olacak. Yakamızdan tutup hesap sorulabilen bir yönetim olmak istiyoruz” ifadesini kullandı. MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, konuşmasının sonunda “Temiz, güzel, yaşanabilir, müreffeh bir Seyhan için; şeffaf ve hesap sorulabilen bir yönetimin Seyhan’da iktidar olması için 30 Mart’a kadar gece-gündüz demeden gencimizle, ihtiyarımızla çok çalışarak, herkese ulaşarak Milliyetçi Hareket’in mübarek üç hilalini burçlara dikmek için çağrıda bulunuyor, sizlerden söz istiyorum.” çağrısı yaptı. Çalışkan’ın bu isteği; yoğun, coşkulu alkışlarla karşılık buldu.

YILMAZ TANKUT
MYK Üyesi Yılmaz Tankut ise, AKP iktidarıyla ülkenin büyük bir yıkım sürecine sokulduğuna işaret etti. Tankut, “Bugün aziz vatan topraklarının çok önemli bir kısmı bölücülere adeta peşkeş çekilmektedir. Topraklarımız parsellenmekte, aşama aşama parçalama planları devreye konmakta, yer altı, yer üstü zenginliklerimize ipotek konulmakta, cumhuriyetimizin devasa kazanımları, fakir halkımızın alın terleri yandaşlara, küresel sermayeye peşkeş çekilmektedir. Artık bu yükü bu milletin taşımaya tahammülümü kalmamıştır. Bıçak kemiğe çoktan dayanmıştır. Sırtımızdaki habis uru söküp atacak bir neştere ihtiyaç vardır ki bunun siyasi adresi Milliyetçi Hareket’tir” diye konuştu.

Adana’nın ve ülkenin kaos ve karmaşadan çıkarılıp huzura eriştirilmesini ancak MHP’nin sağlayacağını belirten Tankut, bunun için yerel seçimlerin önemine atıfta bulunarak, MHP’nin adaylarına destek vermenin önemine dikkat çekti. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise, toplantının son bölümüne yetişirken, vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.