Tütüncü, sokak hayvanlarını unutmadı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anneler Günü’nde hayvansever annelerle beraber ilçedeki sokak hayvanlarını besledi. Başkan Tütüncü, bu özel günde etkinliğe katılan tüm annelere kırmızı karanfil verdi.

Kepez Belediyesi Anneler Günü’nde özel bir etkinliğe imza attı. Anneler Günü’nde hayvansever annelerle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle mahalle gezerek, sokak hayvanlarını besledi. Başkan Tütüncü, beslediği sokak hayvanlarını da sevdi. Sokak hayvanlarına su ve mama desteğinin sağlandığı günde Mobil Veteriner Ekip de hasta olan sevimli dostların tedavilerini gerçekleştirdi. PAKODER üyeleri ve hayvan severlerin katıldığı etkinlikte gün boyu Kepez’in her noktasına su ve mama dolu kaplar bırakıldı.

KEPEZ’DE HAYVANSEVERLERLE ÖNEMLİ PROJELER

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anneler Günü’nde hayvansever annelerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Tütüncü, “Bu anlamlı özel ve güzel anneler gününü PAKODER ve hayvan sever dostlarımızla paylaşıyoruz. Bizim için büyük bir mutluluk. Kepez’in mahallelerinde sokak hayvanlarını besliyoruz. Hayvan sever dernekleri ile işbirliği içerisinde önemli projeler gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

KEPEZ, KENDİ MAMASINI KENDİ ÜRETECEK

Kepez Belediyesi, olarak her zaman hayvan dostu bir belediye olduklarına da değinen Başkan Tütüncü, sokak hayvanları için sürdürülen çalışmalarda bir ilke daha imza attıklarını sözlerine ekledi. Kepez Belediyesi’nin, sokak hayvanları için kendi mamasını kendi üreteceğini belirten Başkan Tütüncü, “Bu heyecan verici dönemi hemşehrilerimiz ve hayvansever dostlarla paylaşmak istedik. Kepez’in kamusal alanlardaki, parklarındaki, bahçelerindeki besleme odakları haftanın her günü dolu olacak. Bunları kendi imkanlarımızla yapacağız. Büyük mutluluk. Bundan daha güzel bir Anneler Günü olamazdı. PAKODER’e ve hayvansever dostlarımıza bugünü bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.