TOROSLAR’DA YOLLAR, BETON PARKE İLE KAPLANIYOR

tor4Kent estetiğine büyük önem veren Toroslar Belediyesi’nin, ilçe sınırları içerisindeki yollarda başlattığı beton parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Selçuklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; amaçlarının, yaşam kalitesi yüksek zeminler ve modern bir kent oluşturmak olduğunu söyledi.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili ekiplerden bilgiler alan Belediye Başkanı Hamit Tuna, kendisi de parke taşı döşeyerek, işçilerle birlikte sohbet etti.

Mahalle gezisi sırasında mahalle sakinlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak, beton parke yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de 211.cadde olarak geçen Selçuklar Mahallesi’ndeki projeli yolumuzu beton parke ile kaplıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra güzel bir hizmeti daha halkımızın kullanımına sunacağız. Yine Mustafa Kemal, Güneykent, Yalınayak ve Çukurova Mahalleleri ile diğer mahallerimizdeki yollarımızda da eksik olan çalışmaları tespit ederek, gerekli düzenlemeleri yapıyoruz.30 Mart 2014 tarihinden önce ilçe sınırlarımız içerisinde 4 bin sokağımız bulanmaktaydı.3600 sokağımızda çalışmalarımızı tamamlamıştık ve 400’e yakın sokağımız kalmıştı. Bu sokaklarımızdaki eksiklikleri de belli bir program dahilinde bitireceğiz.2015 yılı içerisinde yatırım programımız dahilinde kaldırımsız bir tane sokak bırakmayacağız.Belediyemize yeni bağlanan ve daha önce köy ve belde olan 37 mahallemizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu mahallerimizin rampa ve dik olan yollarını da yine aynı şekilde beton parke ve geri kalan kısmını da sathi kaplama ve sıcak karışım asfalt ile düzenleyerek, inşallah bölgeyi rahatlatacağız. Fiziki mekan anlamda yaşam kalitesi yüksek zeminler oluşturacağız” dedi.

Mahallelerinde yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile yolların daha düzenli ve daha işlevsel hale geldiğini belirten mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek, başarılarının devamını dilediler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.