Tunç Soyer, maskeye de Atatürk’ü alet etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılığı programda taktığı maske tartışmalara neden oldu. CHP’li Soyer’in Türk bayrağı ve Atatürk imzası bulunan maskesi Atatürk istismarının yeni bir boyutu olarak yorumlandı. MHP MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tunç Soyer gibi kişiler için ancak bir maskedir. Onun büyük isminin arkasına, kendi kirli sicillerini gizlemeye çalışırlar.” diyerek eleştirdi.

Tunç Soyer ve ekibinin maskesi, sosyal medyada da gündem olurken sert sözlerle eleştirildi. Bu eleştirilerden birini de MHP MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptı. Osmanağaoğlu; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tunç Soyer gibi kişiler için ancak bir maskedir. Onun büyük isminin arkasına, kendi kirli sicillerini gizlemeye çalışırlar.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehit polis memuru Fethi Sekin’in adını verdiği yeni arabalı vapuru törenle filosuna kattı. Ancak Başkan Tunç Soyer’in taktığı maske törenin önüne geçerek tartışmaya neden oldu.

Tunç Soyer ve ekibinin törende taktığı ve üzerinde Türk bayrağı ile Atatürk imzası bulunan maske sosyal medyada da gündeme oturdu. Vatandaşlar, Atatürk istismarı olarak niteledikleri skandalı sert sözlerle eleştirdi.

Eleştiri yapanların önünde gelen İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tunç Soyer gibi kişiler için ancak bir maskedir. Onun büyük isminin arkasına, kendi kirli sicillerini gizlemeye çalışırlar.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Paşamızın fikirlerini yok sayan, kirli yüzlerini gizlemek için Atatürk’ümüzü “maske” olarak kullanan, asli görevi olan belediyecilik hizmetleri beklerken PR çalışmalarıyla İzmir’imizin geleceğinden çalan Tunç Soyer ve zihniyeti kaybetmeye mahkumdur.” şeklinde eleştiri getirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.