Odunpazarı gizli yetenekleri ortaya çıkarıyor

Odunpazarı Belediyesi sanata verdiği önemi, her platformda ön plana çıkarıyor.

Odunpazarı Belediyesi’nin, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) bünyesinde açtığı kurslar sayesinde gizli kalmış yetenekler gün yüzüne çıkıyor.

Açılan kurslar içerisinde en dikkat çekenler arasında gitar kursu geliyor. Kursa katılan geleceğin gitaristleri, usta öğreticiler tarafından eğitiliyor. Verilen eğitimler sayesinde yeteneklerini ortaya çıkaran ve yeteneklerini çaldıkları notalara yansıtan kursiyerler, kendilerine sunulan imkânlardan oldukça memnunlar.

Gitar sanatının tüm inceliklerinin kursiyerlere aktarıldığı kursta, pop gitar metodu, klasik gitar metodu ve diğer teknikler konusunda eğitimler veriliyor.

Öğrendiklerini, uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı yakalayan kursiyerlere, etüt imkânı da sağlanıyor. Kursiyerler bu sayede eksiklerini tamamlıyor.