Harran’da göreve başlar başlamaz ilk oraya gitti

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde Kaymakamlık yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Bakanlar Kurulu Kararnamesi’yle Harran İlçe Kaymakamlığı’na atanan Cihat Koç, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret etti.

Kaymakam Cihat Koç ile birlikte Harran’ı geleceğe taşıyacak projeleri ve yatırımları hizmete sunacaklarını ifade eden Başkan Özyavuz, “İlçemizin yeni Kaymakamı sayın Cihat Koç’u hizmet binamızda ağırlamanın onurunu yaşıyoruz, Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Harran’a hizmet etmek bizim için büyük bir onur ve şereftir. Bundan sonra sizlerle birlikte ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Harran Belediyesi olarak, kamu ve kurumlarla çok aktif çalışan, ortak projeler üretmeye önem veren bir hizmet anlayışına sahibiz” dedi.

Kaymakam Koç; “Bundan 25 sene önce 8 yaşında bir çocukken ablamla birlikte turist olarak Harran’a gelmiştik. 25 yıl sonra da kaymakam olarak gelmek nasip oldu. Rabbime hamdolsun… Allah adaletten şaşırtmasın bizleri. Misafirperverliğinden ötürü sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz konuşmalarının ardından Kaymakam Cihat Koç’a Kuran-ı Kerim hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.