Gölbaşı’na şarj istasyonu

Golbasina sarj istasyonuGölbaşı’nda engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj edebileceği bir istasyon kuruldu. Yerli imalat olan istasyonda, aynı anda beş araç şarj edilebilecek.

Gölbaşı’nda engellilerin akülü araçlarını şarj edebileceği bir şarj istasyonu kuruldu. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yerli imalat olan istasyonda aynı anda beş engellinin aracını şarj edebileceğini söyledi. Gölbaşı’nın Ankara Caddesi üzerinde, ‘Engelli Araç Şarj İstasyonu’ndaki ilk şarj işlemine Odabaşı da katıldı. Engelli vatandaşlar, kapalı bir alanda, yerli imalat olan istasyonda araçlarının bir günlük şarjını 20-25 dakika içinde yapabilecek.

KARTLARI DAĞITTI
Başkan Odabaşı, istasyondan yararlanabilmeleri için gereken kullanım kartını engellilere verdi. İstekte bulundukları şarj istasyonunun iki aylık sürede açılmasından duydukları mutluluğu dile getiren engelliler, “Bu istasyon bizim için çok önemli” dedi. Odabaşı ise engellilerin önündeki tüm engelleri aşmak için çalıştıklarını belirtirken, “Parklarımızı, kaldırımlarımızı engelli vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlayabilmesi için düzenliyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımıza açtığımız istasyonu da dahil ettik, hepsine hayırlı olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.