AK Parti’nin adayları Arena’da

AK Partinin adaylari ArenadaAK Parti, Başkent’teki tüm ilçe belediye başkan adaylarını Arena Spor Salonu’nda düzenlenen törenle tanıttı. Başbakan Erdoğan, “Ankara’dan sadece başarı değil, Ankara’dan unutulmaz bir demokrasi dersi istiyorum” dedi.

Ankara’da tüm ilçe adaylarını açıklayan Ak Parti, dün Arena Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısı yaptı. AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Adayların tanıtımından önce sahneye çıkan Erdoğan yerel seçimlerle ilgili şunları söyledi:
“Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız, hanım kardeşlerim sizlere özellikle sesleniyorum. Kapı kapı dolaşarak sandıkları siz ayağa kaldıracaksınız. Bunlar önceki seçimlerde çalıştığımızın, iki katı, üç katı çalışacağız. 30 Mart’ta demokrasiyi, milli iradeyi, sandığın zaferini ilan ederek şer odaklarının tamamını inşallah mutlak bir yenilgiye hep birlikte mahkum edeceğiz. Bu süreçte Ankaralı tüm kardeşlerimize özellikle anlatmanızı rica ediyorum.
Ankara’dan sadece başarı değil, Ankara’dan unutulmaz bir demokrasi dersi istiyorum. Bunu başaracağınıza, Başkent olarak 80 vilayete örnek teşkil edeceğinize yürekten inanıyorum. Ankara bir dünya şehridir, bir dünya başkentidir. Ankara mazlumların, mağdurların, dost ve kardeş ülkelerin barış şehridir. Ankara’nın başarısı sadece 80 vilayetin değil, dünyanın tüm mazlumların başarısıdır. Dünya başkenti Ankara’ya yakışan bir sonucu elde edeceğinizi biliyorum.”

İŞTE İSİMLER
Aday tanıtım toplantısındaki isimleri açıklanan adaylar ise şunlar; Büyükşehir: Melih Gökçek, Akyurt: Gültekin Ayantaş, Ayaş: Bülent Taşan, Altındağ: Veysel Tiryaki, Bala: İbrahim Gürbüz, Beypazarı: Tuncer Kaplan, Çamlıdere: Caner Can, Çankaya: Barış Aydın, Çubuk: Tuncay Acehan, Elmadağ: Gazi Şahin, Etimesgut: Rıza Gezer, Evren: Abdulkadir Demirci, Gölbaşı: Fatih Duruay, Güdül: Havva Yıldırım, Haymana: Hacı Aysu, Kalecik: Filiz Ulusoy, Kazan: Lokman Ertük, Keçiören: Mustafa Ak, Kızılcahamam: Muhittin Güney, Mamak: Mesut Akgül, Nallıhan: Mehmet Mete, Polatlı: Yakup Çelik, Pursaklar: Selçuk Çetin, Sincan: Mustafa Tuna, Şereflikoçhisar: Ferdai Polat, Yenimahalle: Adem Ceylan