Karakayayı, yağmura rağmen yalnız bırakmadılar

Karakayayi, yagmura ragmen yalniz birakmadilar -1MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Pursaklar Belediye Başkan Adayı Süleyman Tamkoç ile birlikte, Pursaklar Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Açılış, yağan yağmura rağmen Pursaklar halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

“Milliyetçi Hareket, berekettir” diyerek sözlerine başlayan Karakaya, yağmurda ve soğukta burada bizleri yalnız bırakmadınız, Allah hepinizden razı olsun, emeklerinizi boşa çıkartmasın diyerek yağmur altında kendisini dinleyen Pursaklar halkına teşekkür etti.

Karakaya, son 1 yıldır 9 bölgede 9 büyük miting ile Türkiyeyi kucakladık, çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Karakaya 25 ilçede her gün asgari 10.000 eve girildiğini söyledi.

Karakaya 4 aydır alanlarda olduklarını vurgulayarak “Kimse MHP nerede diye sormasın, MHP sahada, alanda her daim çalışmakta dedi. Ankara’ya taze bir kan gerektiğini söyleyen Karakaya, Biz Pursaklara , Ankara’ya güveniyoruz dedi.

Karakayayi, yagmura ragmen yalniz birakmadilar -2Pursaklar Seçim İletişim Merkezi’nin hayırlara vesile olması için hep bir ağızdan dualar okunup kurban kesilerek Pursaklar Seçim İletişim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Kadın kollarının yoğun katılımı da, gözlerden kaçmadı. Karakaya, açılışa katılan yaşlı teyzelerle bir süre sohbet etti. Pursaklar halkı, Karakaya’yı arabasına kadar uğurladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.