Altınok BBP’den aday

Geçtiğimiz haftalarda Keçiören Belediye Başkan Adaylığını açıklayan eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) 2014 yerel seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Altınok, düzenlenen bir törenle BBP’ye katıldı. BBP Genel Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Altınok’a parti rozetini BBP Genel Başkanı Mustafa Destici taktı.

HALKIMIZ BBP’Yİ SEÇTİ
Keçiören’de anket yaptıklarını ve vatandaşa parti ismi sorduklarını aktaran Altınok, “Partimizin adını siz koyun dedik ve halkımız BBP’yi seçti. Keçiörenimize, Ankaramıza ve Türk belediyeciliğine hayırlı olsun. 1994 yılı, Türk belediyeciliği için bir milattır. Çünkü birçok yenilikler ve ilklerin adresi Keçiören oldu. Kentlerimiz, kentsel dönüşümler, insanca yaşam bizim sloganlarımız oldu. Belediyecilikte şeffaf bir dönem başladı, insanımıza insanca davranma dönemi başladı. Keçiören’e yaptıklarımız Türk belediyeciliğinde bir devirdir” dedi.

SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ
Yerel seçimlerde iddialı olduklarının altını çizen Destici ise genel merkez önünde toplanan partililere, şu sözlerle seslendi: “Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere bütün ilçelerinde sizler kimi isterseniz biz de o arkadaşlarımızı aday yapacağız ve Büyükşehir başta olmak üzere iddialı bir şekilde seçime gireceğiz. Seçimi hep birlikte kazanacağız.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.