Alanya Belediye Başkanı karantina altına alındı

Antalya’nın Alanya ilçe Belediye Başkanı MHP’li Adem Murat Yücel’in babası Mehmet Yücel corona virüse yakalandı. Babası ile temas zincirinde olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de 14 gün karantinada kalacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in babası Mehmet Yücel’e yapılan corona testi pozitif çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen baba Yücel’in karantinaya alındığı belirtildi.

Mehmet Yücel ile temas ettiği belirlenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de bulunduğu bazı kişilerin ise evlerinde karantinaya alındığı ifade edildi.

MUHİTTİN BÖCEK’E GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNMUŞTU

Karantinaya alınan Yücel, corona virüsü testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileğinde bulunmuştu.