ERDEMLİ BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Erdemli Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu Seviye Belirleme Sınavına (SBS) giren öğrencilere çikolata ve su ikram etti. Öğrencilere tüm sınavlarında başarılar dileyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak son dönemde sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiklerini dile getirdi. Aileler ise bu uygulama karşısında memnun olduklarını söylediler.

Geçtiğimiz hafta sonu tüm Türkiye’de olduğu gibi, Erdemli merkezindeki okullarda da Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yapıldı. Sınav öncesinde okullarda sınava giren öğrencilere, ailelerine ve görevli personele su ve çikolata ikram eden Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamada tüm öğrencilere bu tür jestlerin moral verdiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise belediye olarak tüm öğrencilere destek verdiklerini belirtti ve öğrenciye yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini vurguladı. Erdemli Belediyesinin son dönemde sosyal belediyecilik alanında büyük başarılara imza attığını kaydeden Tollu, “bunun son örneğini geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen sınavda gösterdik. Öğrencilerimize, onların ailelerine ve sınav görevlilerine su ve çikolata ikram ettik. Çocuklarımıza bir nebze de olsa moral vermek istedik. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Biz, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu da boşa gitmeyecektir. Çocuklarımıza güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi olarak eğitime son dönemde çok büyük destek verdiklerini ifade eden Tollu, tüm okulların bahçelerini parke ile döşediklerini, oyun grupları kurduklarını, bahçe düzenlemesi yaptıklarını söyledi. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduklarını dile getiren Tollu, “ayrıca üniversite sınavlarına hazırlanan tüm lise son sınıf öğrencilerine ücretsiz sınava hazırlık kitapları dağıttık. Maddi durumu olmayan öğrencilerimizi ücretsiz dershaneye gönderdik. Okulların spor alanlarını düzenledik ve hiçbir taleplerini geri çevirmedik. Her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduk. Çünkü eğitime destek vermek asli ve birincil görevimizdir. Bu bağlamda bundan sonrası için de ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediyenin hafta sonu ücretsiz dağıttığı çikolata ve su etkinliği karşısında öğrencilerin ve ailelerinin memnun olduğu gözlemlenirken, etkinliğin ince düşünülmüş bir etkinlik olduğunun altını çizerek belediyeye teşekkür ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.