Tunç Soyer, HDP/PKK’ya borcunu ödüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gelen tepkileri hiçe sayarak HDP / PKK’nın kullandığı renkleri kentin her alanına taşıması dikkat çekiyor. Soyer, son olarak Büyükşehir Belediyesi otobüslerini aynı renge boyattı.

MHP İL BAŞKANI ŞAHİN’DEN TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Tunç Soyer’in HOP/PKK’ya borcunu ödediğini ifade ettti. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i sert şekilde eleştiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Biz de kendisine 1000 yıllık Türk şehri İzmir’in Çaka Bey’in şehrinin milli, milliyetçi ve vatansever İzmirlilerin buna müsaade etmeyeceğini ifade ettik, ediyoruz; etmeye de devam edeceğiz” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, şunları söyledi:

“İzmir Büyükşehir Belediyesinin pagosçu başkanı Tunç Soyer, bizim aday olmasından bu yana ısrarla iddia ettiğimiz millet ittifakının da İzmir’in HDP, Ankara’nın ve İstanbul’un CHP’ye verildiğini, bu iddiamızın ne kadar doğru olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır.

Adının Pagos olmasını istediği şehir hatları vapurunun ismi toplum baskısı ile Feti Sekin yapıldı ama mavi beyaz renge boyayıp Yunanistan’ı anımsatan bir renk seçmesi ile bizi dumura uğrattı.

Arkasından Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı binasının kolonlarını boyattı. Menemen’de açmış olduğu tüketici pazarına renklerini HDP’enin renklerini anımsatan renklerde yaparak HDP/ PKK’ya olan borcunu ödemek yolunda ilerliyor. Biz de kendisine 1000 yıllık Türk şehri İzmir’in Çaka Bey’in şehrinin milli, milliyetçi, vatansever İzmirlilerin buna müsaade etmeyeceğini ifade ettik, ediyoruz ve edeceğiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.